29 Nisan 2010 Perşembe

Kabus Bitti

Katili bugün yakalandı sonunda. Zaten içimde bir an önce yakalanacağına dair bir his vardı, sabah da bu güzel haberle uyanarak güne mutlu başladım. Olacağı buydu zaten de güzel olan 4. bir kurbanın verilmemesiydi heralde. Zanlı, "Para için bu cinayetleri işledim" demiş . Ne tür bir yaratıksın sen ya? Hani nasıl bir beyindir, nasıl çalışır bu şekilde ki? Umarım adalaet yerini bulur ve hakettiği cezayı alır bu şahıs da. Bundan pek ümitli olmasam da dileğim budur. ASlında bu hayvanın linç edilmesinden yanayım ama gel gör ki böyle birşey mümkün değil.

Hayat en fazla 1-2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi devam edicek çoğu insan için. Ateş düştüğü yeri yakıyor elbette. Umarım bundan böyle hiç kimse böyle bir olaya maruz kalmaz, böyle üzücü şeyler yaşanmaz.

Bu arada katilin hemen arka sokağımda oturduğunu da öğrendim. Komşuymuşuz meğer şerefsiz ile. Güzel yerlerdir aslında buralar da kirleniyormuş işte böyle demek ki. Son sözüm "Herkes gelmesin Ege'ye, feodal yaşam size daha uygun kardeşler!" Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder